Новини

​Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 №420 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України" з 1 травня 2021 року усім сім'‎ям призначення субсидій здійснюється лише після подання нових заяви і декларації (без автоматичного перепризначення).

дата: 16 липня 2021 р. 2 роки тому

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 №420 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України" з 1 травня 2021 року усім сім'‎ям призначення субсидій здійснюється лише після подання нових заяви і декларації (без автоматичного перепризначення).

Визначено, що з травня 2021 року призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) здійснюється лише після подання нових заяв про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Звертаємо увагу, що при цьому зберігається право на призначення житлової субсидії з травня 2021 року у разі звернення за її призначенням протягом травня-вересня 2021 року.

Прийом документів на призначенння житлової субсидії проводиться:

-відділами соціального захисту відповідної територіальної громади або визначеними посадовими особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради;

-уповноваженими особами старостинських округів;

-посадовими особами центру надання адміністративних послуг (у разі їх створення);

-управліннями соціального захисту населення міст обласного значення.

Документи на призначення субсидії також можливо направити поштою або в електронному вигляді через сайт Мінсоцполітики в розділі Е-сервіси за посиланням: https://subsidii.mlsp.gov.ua/.



Телефони підприємств

Інформація, щодо підприємств надавачів і виконавців комунальних та інших послуг.

детально
КВП «ТЕ» м .Горішні Плавні»

Інформація споживачам щодо укладання договорів відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 09.11.2017№ 2189-VIII.

детально
До уваги пільговиків!

З 01 січня 2020 зміна безготівкової форми пільги на готівку можлива у будь який час.

детально
Монетизація субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги
  • Як сплачувати за комунальні послуги у випадку готівкової\безготівкової форми отримання допомоги?
  • Де дізнатись про суми наданої допомоги?
детально
Новий порядок надання пільг

З 01 липня 2015 року набрав чинності Порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу (далі – Порядок), затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 №389.

детально