Новини

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.2021 №505 сім’ям, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років, житлова субсидія з травня 2021 року на наступний термін буде перепризначена автоматично без особистого звернення.

дата: 31 травня 2021 р. 2 роки тому

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.2021 №505 сім’ям, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років, житлова субсидія з травня 2021 року на наступний термін буде перепризначена автоматично без особистого звернення. Вказаним сім’ям розрахунок розміру субсидії буде проведено автоматично після одержання даних за результатами верифікації, отриманих від Мінфіну.

Звертаємо увагу, що подавати нові заяву та декларацію для призначення субсидії на наступний термін з травня поточного року необхідно лише:

  • сім’ям, яким субсидія надавалася у грошовій безготівковій формі;
  • сім’ям, яким субсидія призначалась за фактичним місцем проживання осіб (орендарі житлових приміщень; внутрішньо переміщені особи);
  • сім’ям, яким субсидія призначалась без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщенні, які не проживають за місцем реєстрації (на фактично проживаючих осіб).

Прийом документів на призначення житлової субсидії проводиться на рівні територіальних громад, старостинських округів, ЦНАПів, управлінь соцзахисту населення міст обласного значення.

Документи на призначення субсидії можливо подати в електронному вигляді за посиланням: https://subsidii.mlsp.gov.ua/ .

Право на призначення субсидії зберігається з травня 2021 року, у разі звернення протягом травня-вересня 2021 року.

Для уточнення інформації про необхідність подання нових заяви та декларації звертатись за телефонами «гарячих» ліній управлінь соцзахисту населення, які розміщено за посиланням http://plsz.gov.ua/pub_doc/telephonu_subsidii.xls

Телефони підприємств

Інформація, щодо підприємств надавачів і виконавців комунальних та інших послуг.

детально
КВП «ТЕ» м .Горішні Плавні»

Інформація споживачам щодо укладання договорів відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 09.11.2017№ 2189-VIII.

детально
До уваги пільговиків!

З 01 січня 2020 зміна безготівкової форми пільги на готівку можлива у будь який час.

детально
Монетизація субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги
  • Як сплачувати за комунальні послуги у випадку готівкової\безготівкової форми отримання допомоги?
  • Де дізнатись про суми наданої допомоги?
детально
Новий порядок надання пільг

З 01 липня 2015 року набрав чинності Порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу (далі – Порядок), затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 №389.

детально